Winkelier bij sluiting winkel overvallen

De politie van Lelydorp kreeg woensdagavond een melding van een overval op een supermarkt op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Javaweg. De winkelier verklaarde dat hij doende was zijn supermarkt te sluiten toen hij plotseling door drie criminelen, van wie twee gewapend met een vuistvuurwapen en een met een mes, werd overmeesterd. Onder bedreiging van de bovenvermelde wapens en mishandeling werd het slachtoffer beroofd van SRD 40.000, USD 4000, Euro 600 en een onbekend aantal opwaardeerkaarten van verschillende providers. Als gevolg van de mishandeling heeft het slachtoffer een barstwond aan zijn hoofd opgelopen. De politie schakelde een ambulance in om het gewonde slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp af te voeren. De daders zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: