SU4SU Telethon levert meer dan SRD 2 miljoen op

De SU4SU Telethon, die recent georganiseerd is in samenwerking met Telesur, heeft meer dan SRD 2.124.890, USD 674.000 en Euro 301.787 opgeleverd. De gelden zijn telefonisch binnengekomen tijdens de uitzending en via Uni5Pay en Mopé. Ook is er gebruik gemaakt van rekeningnummers bij Finabank, waarop men donaties kon storten. Finabank ondersteunt het SU4SU fonds met de garantie dat alle Surinaamse dollars door de bank omgezet zullen worden in valuta. Ook hoeft de organisatie niet te betalen voor de overmakingskosten. Het geld zal worden besteed voor PPE testkits en apparatuur voor diagnostiek en beademing ten behoeve van Covid-19. SU4SU bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de SU4SU Telethon. De bedragen die nu genoemd worden, zijn toegezegd, maar nog niet allemaal overgemaakt op de rekeningnummers van SU4SU.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: