Arjun Kapoor: Hoop dat ik de rol van detective mag vertolken

Arjun Kapoor wil ooit eens de rol van detective vertolken op het witte doek. Momenteel kijkt hij opeenvolgende afleveringen uit de TV serie Byomkesh Bakshi uit de jaren 90.

Byomkesh Bakshi, gebaseerd op het fictieve personage gecreëerd door schrijver Sharadindu Bandyopadhyay en met in de hoofdrol Rajit Kapur, wordt opnieuw uitgezonden op DD National tijdens de landelijke lockdown om de verspreiding van de coronavirus pandemie in het land te bestrijden. Voor Arjun is deze show als een vleugje nostalgie uit zijn jeugd.

“Als kind heb ik enorm genoten van‘ Byomkesh Bakshi ’. Voor mij was Byomkesh wat een held zou moeten zijn. Glad, superintelligent en charismatisch, hij is een van de beste speurneuzen die ik op het scherm heb gezien. ”

Volgens de 34-jarige acteur wordt de show ondersteund door geweldig schrijven en acteren, waardoor het “tijdloos” is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: