Heeft Iulia Vantur plannen om te trouwen met Salman Khan?

Iulia Vantur is een Roemeens model dat erg populair is in India. Ze werd voor het laatst gezien in de muziekvideo ‘Harjai’ met Maniesh Paul. De periode van afzondering brengt ze samen met Salman door op zijn boerderij en in een exclusief gesprek met Bollywood Hungama, vertelde Iulia over hun huwelijksplannen.

Ze zegt: “Samen tijd doorbrengen is belangrijker dan wat dan ook. Op een bepaald moment werd aan mij steeds dezelfde vraag gesteld. Zelfs mijn ouders vroegen wanneer we gingen trouwen. Ik vroeg toen aan mijn moeder als ze mij gelukkig of getrouwd wilde zien. Want trouwen is geen kunst, ik kan dat met elk een. Dat was de laatste keer dat ze me de vraag stelde. Het lijkt me belangrijker een innige connectie te hebben met iemand en te genieten van elkaars aanwezigheid.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: