Tiende persoon bezwijkt aan COVID-19 -lokale clustertransmissie zegt Chief Medical Officer

Guyana heeft zijn 10e COVID-19-gerelateerde sterfgeval geregistreerd, terwijl één nieuw geval werd bevestigd omdat de Chief Medical Officer zei dat lokale clustertransmissie plaatsvindt.

Gisteren was er geen live update van de COVID-19 situatie in Guyana, maar de nieuwe statistieken werden gepost via het COVID-19-dashboard van het Ministerie van Volksgezondheid. Hoewel het duidelijk de verandering in het aantal sterfgevallen liet zien, werd er geen andere informatie over het sterfgeval aan het publiek of leden van de media verstrekt.

Het dashboard toonde aan dat één nieuw geval werd geregistreerd, waardoor het aantal bevestigde positieve gevallen in Guyana op 93 werd gebracht, terwijl er tussen maandag en gisteren nog eens 41 personen werden getest. Het totale aantal geteste personen staat nu op 680. Het aantal personen in institutionele isolatie staat nu op 56, terwijl zes personen in institutionele quarantaine zitten en drie in de COVID-19 Intensive Care eenheid. Het aantal personen dat hersteld is van het virus blijft op 27 staan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: