The Lion of baithak gana Dewindersingh Sewnath lanceert speciaal nummer

De bekende zanger Dewindersingh Sewnath die staat bekendstaat als de The Lion of baithak gana heeft het afgelopen weekend een nieuw nummer gelanceerd met als titel “Ek Haath Mein Desh”. In een interview met Dagblad Suriname zegt hij; “Namens de band Swastika hebben wij op verzoek van velen en ter gelegenheid van de verkiezingen in Suriname op 25 mei 2020 een zeer speciaal nummer voor jullie uitgebracht. Het is een bekend nummer van Ustaad Ramdew Chaitoe en dat maakt het extra speciaal. Hiermee hopen wij van Swastika dat jullie hier extra kracht uit zullen halen#Samen staan we sterk! Stay safe & geniet ervan” aldus Dewindersingh Sewnath.

Het nummer is inmiddels al op you Tube geplaatst en gaat viraal op sociale media. Ritesh Bajnath zegt over dit nummer; “Ustaad Ramdew Chaitoe heeft dit nummer in het verleden gezongen voor de politieke partij VHP. Gezien de situatie in het land zouden wij ondanks ras en cultuur onder 1 vlag moeten komen, de bedoeling van het nummer is om anderen te motiveren vooral de jongeren om bewust te gaan stemmen, en voornamelijk massaal te stemmen voor de VHP”.  

De lyrics van het nummer  Ek Haath Mein Desh ka Jhanda” betekent letterlijk ‘De vlag van het land in een hand”. Het is een lied geweest dat tot heden wordt afgedraaid en nu ook wederom ten gehore wordt gebracht door Dewindersingh Sewnath en zijn muziekgroep Swastika.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: