Take-out en Drive Thru nu dagelijkse operatie bij Suriname Dream Cafe

De bekende Suriname Dream Café is in verband met de huidige situatie omgetoverd tot een take-out en drive thru Cafe en restaurant. De eigenaar Ronny Pahlad geeft in een interview met Dagblad Suriname aan; “toen de lockdown begon was ik Miami. Bij terugkomst moest ik 2 weken in quarantaine dus ik had genoeg tijd om na te denken hoe ik verder zou kunnen gaan met mijn bedrijf, want de lonen en vaste lasten lopen door. Dus begon ik met een take-out en drive thru. Ons a la carte menu is standaard. Daarnaast maken we iedere 5 tot 6 Surinaamse gerechten zoals: Doksa met dhaal, Bakkeljauw, Moksi Alesi, Haring, Nasie, Bami enzovoort” aldus Pahlad. Het bedrijf bestaat nu al bijna 10 jaar, 5 jaren aan de Heerenstraat en vanaf 15 oktober 2015 aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Het is nog steeds een Café en restaurant daarnaast houden zij ook feesten, doen aan verhuur van de locatie.

error: Kopiëren mag niet!