NDP steelt vlaggen van democratische partijen

De wereld wordt sinds enkele maanden geteisterd door een desastreus virus, het Covid 19 virus. Maar Suriname wordt sinds lang geplaagd door een venijnig virus dat NDP heet. Een virus dat gekenmerkt wordt door illegaliteit, onfatsoen, disrespect voor andermans bezit, onethisch handelen en geen respect voor sociale normen en waarden. Een virus dat leidt tot machtsdronkenheid en de hersenpan aantast. We zien dat in het gedrag van de Minister van Financien, die meent landsmiddelen, dus uw gelden, te gebruiken als een persoonlijke credit card.

Anders kan de VHP het gedrag van NDP loyalisten niet verklaren die menen recht en wet continue willens en wetens te overtreden, met goedkeuring van hun meerderen en de partij, door bezit van politieke partijen, als de VHP en de NPS met een lange traditie van democratie, respect en fatsoen te stelen op klaarlichte dag. De beelden hiervan circuleren op social media en hoeven geen uitleg. Het gaat niet om een eenmans aktie, dit is georchestreerd en georganiseerd. Het verbaasd de VHP dan ook niet dat de leiding van de NDP in alle talen zwijgt en hun loyalisten niet tot de orde roept.

Verkiezingen zijn nabij en de wanhoop bij de NDP neemt toe met de dag. Is dit wat we mogen verwachten op 25 mei a.s. en daarna. Intimidatie, oneerlijkheid en manipulatie rondom de wil van het Surinaamse Volk. Dit past niet in een democratie en rechtstaat.

Volk van Suriname, op 25 mei a.s. zal u niet alleen moeten afrekenen met een funest, desastreus en armmakend financieel-economisch beleid, maar uw stem zal ook een zijn van verdediging van de democratische beginselen, mensenrechten en de rechtstaat.

Met zijn allen moeten we publiekelijk en individueel dit onfatsoenlijk en goedkoop gedrag van de NDP loyalisten afkeuren. Op 25 mei a.s. stem voor een beter Suriname, stem voor verandering en herstel, maar ook voor fatsoen en respect jegens elkander. Laat u zich niet misleiden en intimideren.

VHP, Paramaribo 3 mei 2020

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: