Vier travestieten in verzekering gesteld

De politie van Geyersvlijt heeft vier travestieten opgespoord en aangehouden ter zake diefstal van een mobiele telefoon. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat vier mannen, gekleed als vrouwen, een supermarkt binnen gingen. De winkelierster heeft op een gegeven moment gefilmd, waarbij één van de vier haar betrapte tijdens het maken van de opnamen. Het viertal eiste haar mobiele telefoon om vervolgens die video te wissen. De winkelierster weigerende haar zaktelefoon af te staan aan de travestieten. Er werd toen onderhandeld, waarbij de winkelierster bereid was SRD 500 aan hen te geven om een regeling te treffen. De travestieten waren niet eens met het geboden bedrag en eisten SRD1.000. Er ontstond een gehaal en getrek tussen partijen. De winkelierster had haar mobiel ergens geplaatst en dit werd later door het viertal meegenomen. De politie die hierover werd gewaarschuwd, heeft de zaak onderzocht en het viertal opgespoord. De buitgemaakte mobiele telefoon is terecht en in het belang van het onderzoek zijn de vier travestieten in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!