Kayleigh Todikromo over het nummer “NDP Promo”

Een jong Suirnaams talent is Kayleigh Todikromo. De 13 jarige heeft recent iPhone mogen winnen met het nummer “NDP Promo”. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze aan, “ik ben een Christen en ik maak gospel rap liedjes. Ik hou me al een jaar bezig met rappen, heb niet echt een idool dus zeg ik mijn idool is de Here Jezus. Ik hou me meer bezig met rap liedjes. Mijn plan voor de muziekwereld is om door middel van me talenten Gods woord verder overbrengen dus Evangeliseren. Omdat ik graag iPhone wilde heb ik deelgenomen AN aan de video opdracht van Purple TV. Ik noemde het nummer “NDP Promo” en haalde de woorden uit de video opdracht. Het is niet dat ik me met politiek bezig houdt want voor mij is God op de eerste plaats. We leven in een democratisch land een ieder heeft zijn eigen keus want daarvoor staat democratie ik heb geen vijanden want God leert heb je vijanden lief dus ik heb iedereen lief en vergeef ze allemaal” aldus Kayleigh.

Zij is  geboren op 26 september en zit momenteel in de 2de klas van de Mulo. Wat haar carriere betreft wil zij graag optredens doen in gemeente kerken om de jongeren te wijzen dat de kerk niet saai is en dat het ook op zo een manier kan.  Zij schrijft haar liedjes met af en toe hulp van haar als het gaat rijmwoorden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: