Huwelijks jubileum van Atmowiredjo – Modiwirijo

Het echtpaar Atmowiredjo – Modiwirijo heeft te midden van hun kinderen, klein kinderen en families hun 50 jarig huwelijks jubileum herdacht. Atmowiredjo, Ponimin zag het levenslicht op 18 januari 1951 in het district Commewijne. In zijn loopbaan heeft hij zijn krachten gegeven aan verschillende bedrijven waaronder Combe Bazaar, Kersten en Devnan Agencies. Als laatst gaf hij zijn krachten aan het s’Lands Hospitaal alwaar hij met vervroegd pensioen ging. Zijn hobby’s waren voetballen en dansen. Echtgenote Modiwirijo, Painah Rinia zag het levenslicht op 15 september 1954 in het district Suriname . Naast te zijn de motor van het gezin had zij ook haar krachten gegeven aan de verkoop op de woensdag en zondagse markt te Nieuwe Grond nu geheten Covezomag. Haar hobbij’s was ook dansen. Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen. Ze gaven elkaar het ja woord op 24 april 1970 in het district Suriname nu Wanica. Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren waaronder 4 dochters en 1 zoon. Daarnaast hebben zij 9 klein kinderen en 3 achter klein kinderen. Op sociaal en cultureel gebied mag vermeld worden dat zij de Chajaatad Dun – Jaa Islam moskee bezoeken. Het echt paar mocht de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk in ontvangst nemen uit handen van de Districts Commissars mevrouw Audrey Hankers die vergezeld was van de Onder Bestuurs Opzichter mevrouw Santaris S.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: