Throwback foto van Sridevi, Janhvi Kapoor en de rest van familie

Beroemdheidsfotograaf Dabboo Ratnani heeft enkele throwback-foto’s gedeeld om zijn 25 jaar in de branche te vieren. Onlangs deelde hij een foto van de overleden actrice Sridevi met haar dochters Janhvi Kapoor en Khushi Kapoor, die poseerden voor een perfect familieportret met hun vader en filmproducent Boney Kapoor. Ratnani schreef erbij: “Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar de herinneringen zijn onbetaalbaar.”

Op de foto droegen Janhvi en Khushi, die nu zijn opgegroeid en fashionista’s zijn geworden, een eenvoudige en traditionele Zuid-Indiase halve sari. Janhvi ziet er, zoals altijd, evenwichtig uit terwijl Khushi er buitengewoon blij mee is om met haar familie te poseren.

Eerder plaatste Janhvi een schattige erfenisfoto van haar jeugd ter nagedachtenis aan Sridevi op  haar sterfdag. Sridevi stierf op 54-jarige leeftijd als gevolg van verdrinking in een hotel in Dubai op 24 februari 2018.

Via Instagram deelde Janhvi de foto en schreef erbij: “Mis jou elke dag”. Janhvi heeft een geweldig jaar voor zich met Dostana 2, Roohi Afzana, Gunjan Saxena: The Kargil Girl en Takht.

error: Kopiëren mag niet!