Taxichauffeur Sohan om het leven gebracht en gedumpt aan de Magnesiumstraat

Kapitale Delicten heeft op zaterdag 25 april een levensberovingszaak overgenomen van politie Flora, waarbij een manspersoon met 10 messteken aan de Magnesiumstraat is gedumpt uit een voertuig.

Dit geval deed zich voor nabij de woning van Jennifer Geerlings-Simons, voorzitter van De Nationale Assemblee. De politie heeft deze informatie van de beveiling van Simons binnengehad en startte terstond een onderzoek in.

Volgens de beveiligingsmannen is het voertuig in kwestie richting Commissaris Weythingweg opgereden. Zij hebben na de ontdekking een achtervolging ingezet, echter verloren zij de wagen van de verdachte uit het oog. Volgens bekomen informatie blijkt dat het om lijk van een taxichauffeur, ene Sohan, moet gaan die ook security werkzaamheden deed. Kapitale Delicten is bezig het voertuig te achterhalen.

Het motief achter deze levensberoving is vooralsnog onbekend. Het lijk van de man is ter obductie in beslag genomen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: