Autoruit vernield tijdens maaiwerkzaamheden

Faisel parkeerde op dinsdag 22 april zijn voertuig bij een inrit aan de Indira Gandhiweg. Op een gegeven moment kwamen enkele arbeiders van vermoedelijk OWT&C om de bermen te maaien. “Deze mensen werken zonder daarbij rekening te houden met de medemens en doen hun werk met alle haastigheid. Ze hebben niets te maken met mensen die langslopen of rijden. In dit geval was de auto geparkeerd bij een inrit. Een voorwerp vloog naar de auto, waardoor de autoruit stuk ging”, zegt Faisel, de eigenaar van het voertuig. Faisel heeft de politie van De Nieuwe Grond hiervoor ingeschakeld. De politie zou hem terugbellen, echter heeft de benadeelde nog niets van de politie gehoord. “Wie zal voor de kosten opdraaien? Ik zit momenteel met de handen in het haar”, merkt de benadeelde op.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: