Veroorzaker verleende geen voorrang

De politie van Munder kreeg woensdagavond enkele minuten voordat de lockdown zou beginnen melding dat een zware aanrijding had plaatsgevonden op de hoek van de Kernkampweg en de Margarethalaan tussen twee voertuigen.

Uit het onderzoek blijkt dat de veroorzaker, V.R. beveiligingsman van de DNV, op die bewuste avond reed in een Ford Ranger. De benadeelde J.A. zijnde een gouddelver, reed in een busje samen met de inzittende P.C. en D.D. over de vermelde kruising. De bestuurder V.R. verleende geen voorrang aan het busje met als gevolg de botsing. Na de aanrijding is het busje enkele meters verder tot stilstand gekomen.
Gezien de situatie blijkt dat de bestuurders met een vrij hoge snelheid hebben gereden. Het is rond 20.00 uur gebeurd, en het vermoeden bestaat dat de bestuurders zich hebben gehaast om naar huis te rijden. Beide voertuigen hebben aanzienlijke materiële schade opgelopen en werden door tussenkomst van een sleepdienst weggesleept. Er hebben zich geen ernstige persoonlijke ongelukken voorgedaan. De mede- inzittenden hebben lichte schaafwonden opgelopen. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: