Oud-voetballer Entingh 20ste verkeersdode

De 64-jarige oud-voetballer Runaldo Entingh, directeur van Gelekabbes Construction N.V. is woensdag bezweken in het ziekenhuis als gevolg van de opgelopen letsels die hij afgelopen maandag had opgelopen bij een aanrijding aan de Johannes Mungrastraat.

Het slachtoffer was kort voor de aanrijding bezig hout in zijn voertuig in te laden toen hij werd geschept door een personenwagen. Deze wagen heeft uitgeweken voor een roekeloze pick-up bestuurder, die vanuit de inrit van de houtmarkt kwam en daarbij geen voorrang verleende aan de personenwagen. De bestuurder van de personenwagen heeft toen naar links moeten uitwijken om de botsing met de vrachtwagen te voorkomen, echter kwam die auto op het trottoir tegen de oud-voetballer, waardoor zijn been verbrijzeld raakte. Het slachtoffer werd toen per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij in kritieke toestand werd opgenomen. Hij heeft na twee dagen, dus op woensdag 22 april het leven gelaten. Van de pick-up bestuurder ontbreekt elk spoor. Hij is doorgereden.

Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 20.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!