Terug in Suriname: een tevreden repatriant

Reza Amirkhan, bekend ondernemer in Suriname, sprak als tevreden repatriant met Dagblad Suriname terwijl hij nog in de bus onderweg was van Zanderij naar Paramaribo.

Volgens meneer Amirkhan was reeds vanaf Schiphol alles perfect geregeld. Men moest wel wat afstand houden, maar hij was zeer tevreden over de gehele behandeling. De vlucht was een goede, en ook naar tevredenheid, en hij zegt geen enkele moeite te hebben met het in quarantaine gaan, omdat iedereen beschermd moet worden. Wel weet hij dat alle repatrianten zich reeds in Nederland, al voorbereidend op hun terugkomst thuis, in quarantaine hadden gehouden. Hij is er daarom ook van overtuigd dat de kans dat er zieken tussen zullen zijn bijzonder klein is. “De mensen hadden zich al in Nederland goed voorbereid op hun terugreis naar huis en ervoor gezorgd dat ze geen enkele kans namen, dus iedereen was eigenlijk allang in quarantaine.”

Meneer Amirkhan is overigens erg gelukkig weer op Surinaamse bodem te mogen zijn.

Hieronder enkele fotos…


error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: