Politieman valt in slaap achter het stuur en knalt tegen mast

Deze pro-wagen van Leiding 9A is maandagochtend omstreeks 04.30 uur betrokken geweest bij een verkeersongeval, waarbij de politieauto tegen een elektriciteitsgeleiding mast is aangekomen.

Uit het onderzoek blijkt dat de politieman kennelijk achter het stuur in slaap is gevallen. Hij was op dat moment samen met een collega en een militair bezig met de patrouille c.q. surveillance in verband met de partiële lockdown. De agenten waren onderweg de militair af te zetten aan de Welgedacht C weg toen de politieman de controle over het stuur verloor en tegen een mast botste waardoor de politiewagen aanzienlijke materiële schade heeft opgelopen, en als gevolg van de aanrijding brak de mast in tweeën. De politieman achter het stuur klaagde van pijn en zijn mede inzittenden te weten zijn collega en de militair zijn met de schrik vrijgekomen.

De politie van Verkeersunit regio Midden is belast met het onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: