Familiedrama eindigt in kappartij

De politie van Mariënburg heeft zondagavond een melding binnen gehad betreffende een kappartij aan de Pandit Tilakdharieweg.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat man en vrouw in een woordenwisseling waren geraakt welke uitmondde in een handgemeen. De man heeft zijn partner bewerkt met een houwer aan haar linkerarm. Nadien is de verdachte gevlucht. Hij werd achternagezeten door zijn stiefzoon. Deze laatste heeft de stiefvader ook bewerkt en hem verwondingen met vermoedelijk een mes toegebracht. De politie is na de melding op de plaats van delict geweest.

Ter plaatse werd de vrouw des huizes aangetroffen met een kapwond aan haar linkeronderarm waaruit bloed sijpelde. Terwijl de politie bezig was de vrouw te verhoren meldde zich een man aan met diverse verwondingen. Het gaat om de partner van de vrouw die bekend staat als “Mooiboi”. Hij was moeilijk aanspreekbaar, waarna de politie een ambulance inschakelde.

Zowel Mooiboi als zijn partner A.J. werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De stiefzoon wordt terzake opgespoord en zal worden aangehouden. Beide slachtoffers zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het motief achter deze kappartij is vermoedelijk drugs. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: