Politieke Profielen: Johnny Troenosemito (NPS)

Geboren en getogen in Saramacca is nummer 3 van de NPS kandidatenlijst Saramacca, Johnny Troenosemito.

“Ik ben de situatie al beu en wil meehelpen om verandering te brengen zodat we met z’n allen weer kunnen genieten in ons Suriname. Voor mij persoonlijk is het een kwestie van: time for a change, waarmee ik me weer in de politieke arena begeef. Wil je het land tot ontwikkeling brengen dan zal er geïnvesteerd moeten worden in onderwijs en volksgezondheid. Beiden moeten betaalbaar zijn en toegankelijk voor iedereen.

Mijn interesse in de politiek is lang geleden begonnen en ik heb zelfs in front-verband zeer actief politiek meegedaan. Ik stond op de kandidatenlijst bij de verkiezingen van 1996. Met 1046 stemmen heb ik toen net niet voldoende stemmen behaald om gekozen te worden. De politiek volg ik op de voet.

Door voor de Nationale Partij Suriname (NPS) te kiezen als mijn politiek huis heeft een goede reden. Ik vind de NPS een fatsoenlijke politieke partij; waarden en normen worden hoog in het vaandel gedragen. Als actieve politicus streef ik er naar om enkele doelen speciaal voor het district Saramacca te realiseren. Mijn district heeft een bejaardentehuis nodig en een kinderdagverblijf voor kinderen van werkende moeders. Deze voorzieningen zijn hard nodig.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: