Kluis inhoudende meer dan SRD 20.000,- buitgemaakt

De politie van Munder kreeg vrijdagochtend rond 05.00 uur, tijdens de lockdown, een melding van een gewapende roofoverval aan de Kwattaweg bij een fastfood restaurant.

De bewaker gaf aan dat hij werd overmeesterd door vijf criminelen van wie een gewapend met een vuistvuurwapen. De daders hielden hem onder schot en hebben hem daarna uitgeschakeld door hem vast te binden en hem vervolgens in zijn bewakersruimte achter te laten. Van hem werd een zaktelefoon buitgemaakt.

Hierna zijn de overvallers het restaurant middels braak binnengedrongen en hebben een kluis meegenomen met daarin een geldsbedrag van SRD 20.600,-.

Na de daad hebben de rovers de plaats verlaten en de geknevelde bewaker achtergelaten. Nadat het slachtoffer zich had bevrijd schakelde hij de politie in. De politie van Munder heeft het verder onderzoek overgedragen aan Kapitale Delicten. Aan de opsporing van deze rovers wordt er gewerkt.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!