Neena Gupta: video’s zijn de moeite waard

Actrice Neena Gupta is in zelfisolatie in Mukhteshwar. De actrice deelt bijna elke dag video’s over frustratie, beauty-hacks, coronavirus- angst en meer. In de video merkt Neena Gupta op dat huisvrouwen voor iedereen een gemakkelijk doelwit zijn om tijdens de lockdown hun frustraties op hun te projecteren. Ze geeft tips over hoe je de frustratie of woede kunt beheersen. Ze vraagt fans om te proberen hun kalmte te bewaren. 

In een andere video vertelt Neena Gupta hoe ze het acteren en de stad Mumbai mist. Ze zegt dat tegen het einde van de lockdown, wanneer ze terug is in Mumbai, mensen haar misschien op straat zullen tegenkomen waarbij ze filmmakers aan het verzoeken is om haar kleine rollen in hun films te geven. Ze mist misschien acteren, maar Neena Gupta weet hoe belangrijk het is om thuis te blijven tijdens de uitbraak van het coronavirus. In de video wordt de actrice gezien terwijl zij ‘Ghar me rehna hai’ zingt. Neena Gupta vraagt haar fans om anderen niet te bekritiseren en positief te proberen tijdens de lockdown.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: