VJC voert sociale project uit in verband met Pasen

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sunaina Mohan voorzitter van de Vereniging Jongeren van Commewijne ( VJC) dat de vereniging in verband met Pasen, 21 groentepakketten heeft gedoneerd aan behoeftigen in Commewijne.  Minderbedeelden en personen in erbarmelijke situaties zijn tegemoet gekomen. Middels dit project heeft VJC  getracht ook aandacht te schenken aan gezinnen die het hardst zijn getroffen door de pandemie. Volgens voorzitter Sunaina Mohan is dit een heel belangrijk project geweest, aangezien er tal van gezinnen zijn die het pakket, vooral in deze tijd, hard nodig hadden. “Wij tonen ons medeleven naar de hele gemeenschap en middels deze  doen wij een gebaar naar ieder, dat wij er voor hen zijn. We zijn enorm blij dat de mensen tevreden waren en dat we een brede lach op de gezichten konden brengen.” “Wij hebben middels dit project ook gedacht aan de mensen die vanwege de pandemie en hun situatie niet aan de desbetreffende producten kunnen komen”, stelt Mohan.

Liefde voor elkaar

Tijdens de uitvoering van het project werd er streng gelet op de naleving van de maatregelen en de handhaving van de gestelde protocollen voor Covid-19. Voor het bestuur van VJC was dit een van de belangrijkste zaken waarop er gelet moest worden voor de waarborging van ieders gezondheid. “Wij weten allen dat de situatie in het land, in het bijzonder met de uitbraak van het Coronavirus, er minder goed uitziet en dat er heel wat mensen angstig zijn. Desondanks is niet een ieder bewust wat het virus met zich meebrengt. Wij willen op een ieder een beroep doen om het virus niet lichtvaardig op te vatten en zich te houden aan de gestelde protocollen. Het gaat bij deze niet om een persoon, maar om een ieder. Laten wij elkaar liefhebben en elkaar beschermen. Dit kunnen we het best doen door de maatregelen na te leven”, aldus Mohan. Hierbij bedankt de VJC alle groenteboeren die hun bijdrage hebben geleverd om dit project tot een succes te maken. De boodschap die de vereniging aan de hele gemeenschap wenst te geven is dat zij, als een jongerenvereniging van Commewijne, te allen tijde de samenleving met veel liefde zal blijven dienen, aldus Mohan.

SAM

error: Kopiëren mag niet!