Voetballers krijgen tijdens coronavirus tegemoetkoming van club

Bepaalde ploegen in de Eerste Divisie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) komen tijdens de coronacrisis spelers financieel tegemoet. Er zijn echter ook bepaalde clubs die helemaal geen financiële middelen beschikbaar stellen. De gelden die de spelers ontvingen betreffen trainingsgelden en wedstrijdpremie. Bij bepaalde verenigingen is het zo dat sommige spelers een vast inkomen hebben. De coronacrisis komt hard aan bij de meeste voetballers nu de competitie stil ligt. Daarom overwegen bepaalde clubs om toch nog een tegemoetkoming in te voeren. Het verschilt evenwel per vereniging hoeveel er wordt uitbetaald. Bij de topploegen ontvangen de spelers meer geld vergeleken met de kleinere clubs. Bepaalde voetballers hopen dat de competitie weer snel van start gaat zodat ze eind van de maand weer het volle bedrag kunnen innen. Een paar spelers uit de Eerste Divisie geven aan dat deze gelden welkom zijn vanwege de tijd waarbij er momenteel een crisis heerst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: