Ali Fazal komt samen met Mirzapur team voor muziek video

Het is verfrissend wanneer de meest dreigende gangster van de webwereld, Guddu Bhaiyya genaamd, uit zijn stoere imago stapt om een ​​romantische held te worden voor een videoclip.Surbhi Jyoti is de vrouw waar hij belangstelling voor heeft  na te jagen in de aankomende muziekvideo Aaj Bhi. Het lied wordt gezongen door de meesterlijke Vishal Mishra, die vorig jaar de grootste hits van Kabir Singh heeft afgeleverd, en de begeleiding komt van Mirzapur-maker Gurmmeet Singh.

Ali vertelt over het nummer: ‘Het is de eerste keer dat ik met Surbhi en Vishal werk. Het was super interessant. Ik hield van de interactie met Vishal. Hij heeft zo’n betoverende stem. Hij heeft een soulvolle zangkwaliteit. Surbhi is super cool en we bleven praten over films en eten. De vier dagen in Chandigarh waren geweldig. ‘

Maar wat beter is, is dat de acteur herenigd werd met het team van zijn geliefde show Mirzapur. “Het Mirzapur-team is als een  thuis voor mij en met Guru en Sanjay (de DOP) daar, was dit een reünie voor ons. De afgelopen jaren heb ik zoveel met Guru gewerkt dat we elkaars vibes en signalen opvangen. De richting die Gurmmeet hierin heeft gebracht, is een zone die hij en ik nooit samen hebben verkend. Het was een ervaring die echt plezierig was. In een tijdsbestek van drie minuten hebben we een heel verhaal verteld en ook nog eens goed. Als acteur is het moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een muziekvideo, maar dit nummer is zo echt. Het roept een gevoel op dat iedereen op een bepaald moment doormaakt. Het is een unieke kijk op onbeantwoorde liefde. Er zit een bepaalde puurheid in hoe het zich afspeelt. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: