Tienermoeder doodt ongewenst kind

De politie van Leiding heeft afgelopen woensdag een tienermoeder in verzekering gesteld, nadat uit onderzoek gebleken was dat zij haar ongewenst kind opzettelijk heeft gedood. Bijkans een maand terug kreeg de politie een melding dat een doodgeboren baby in een laken gewikkeld in een garage was verstopt. Deze zaak kwam aan het licht nadat een zus van de tienermoeder aan haar ouders vertelde over de geboorte van de baby van haar zus. De ouders hebben na onderzoek de politie ingeschakeld en zij heeft toen verteld dat het kindje dood was geboren. De tienermoeder werd na enige tijd met complicaties in het ziekenhuis opgenomen. Tijdens het medisch onderzoek kwam de ware toedracht naar voren.  De tienermoeder heeft uiteindelijk bekend dat zij thuis is bevallen en dat zij daarbij een levende baby heeft gebaard. Zij heeft toen het ongewenst kind gedood en gewikkeld in een laken en vervolgens in de garage geplaatst. In het belang van het onderzoek is deze tienermoeder in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: