Security guard slaat militair vanwege gerucht over Corona

De politie van Geyersvlijt heeft zaterdag de security guard, Harold T., aangehouden en in verzekering gesteld ter zake zware mishandeling. De 32-jarige security guard bewerkte een militair met een pijp bij een winkel aan de Gompertstraat. Harold is als bewaker werkzaam bij vermelde supermarkt. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de militair met zijn vriendin naar de winkel is geweest. Terwijl hij in de winkel aanwezig was, drong tot hem door dat deze winkel op social media is besproken dat de eigenares symptomen van het Coronavirus vertoont. De militair, die in burger gekleed was, ging verhaal  halen bij de security guard. Beide mannen raakten in een woordenwisseling, waarbij de security guard de militair vroeg om de plaats te verlaten. Echter gaf de militair geen gehoor en daagde de bewaker uit. Uit boosheid pakte de security guard een metalen pijp en bewerkte hij de militair met het voorwerp. De militair heeft een keiharde slag aan zijn arm moeten incasseren en is vanwege de opgelopen verwonding opgenomen in het ziekenhuis. Hij wordt behandeld door de neurochirurg. De bewaker in kwestie is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Het gerucht over de winkelierster dat zij verschijnselen zou hebben van het Coronavirus berust niet op waarheid. Harold blijft aangehouden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!