Nieuwe Amsterdamse (Guyana) vrouw sterft aan COVID-19

Minister van Volksgezondheid Volda Lawrence heeft vanmiddag bevestigd dat het totale aantal sterfgevallen door COVID-19 in Guyana naar 3 is gestegen.

Osa Collins, een 78-jarige inwoner van New Amsterdam, die bij het Georgetown Public Hospital Corporation is bevestigd met COVID-19, is overleden.

“De regering van de Coöperatieve Republiek Guyana en het Ministerie van Volksgezondheid betuigen hun diepe medeleven aan de familie, verwanten en vrienden van mevrouw Collins. Mevrouw Collins werd beschouwd als een ‘geïmporteerd geval’, aangezien zij onlangs naar de Verenigde Staten van Amerika was gereisd.

“Alle Guyanezen worden aangespoord om door te gaan met het beoefenen van sociale afstand en het grondig wassen van de handen, onder andere om de verspreiding van COVID-19 in Guyana te helpen indammen”, aldus een verklaring van de Department of Public Information.

error: Kopiëren mag niet!