50 jaar huwelijksjubileum voor echtpaar Hathie- Ramautar

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft op zondag 29 maart het echtpaar Hathie- Ramautar gehuldigd voor hun 50 jarig huwelijksjubileum. De burgervader feliciteerde het echtpaar met hun gouden huwelijk. Zij kregen een gesloten enveloppe en een bloemstuk mee. Oedaichand Hathie en Sewpatie Ramautar van Leiding 21 A hebben zondag het feit herdacht dat zij vijftig jaar zijn getrouwd. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie. Echtgenoot Hathie zag het levenslicht op 11 april 1951 in het district Paramaribo. Hij heeft de lagere school tot en met de vijfde klas bezocht. Nadat hij de school verliet deed hij samen met zijn ouders aan klein landbouw. Op zijn 18-jarige leeftijd trad hij in dienst bij een asfalteringsbedrijf ABC als veldarbeider. Na 2 jaren verliet hij het bedrijf en is in de landbouwsector gegaan. Dit doet hij tot heden. Echtgenote  Ramautar zag het levenslicht op 13 februari 1951 in het district Suriname, zij heeft de lagere school tot en met de zesde klas bezocht. Zij heeft 4 jaren als interieurverzorgster gewerkt en daarna een jaar als kokkin. Vanwege gezondheidsreden moest zij stoppen met werken. Zij heeft met veel liefde zorggedragen voor haar gezin. Het echtpaar heeft drie zonen, een dochter en vier kleinkinderen. Zij hebben geen dieptepunt gekend en zien de geboorte van hun eerste kind als een hoogtepunt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: