Rohan Bhatoe: “Geen werk voor designers tijdens lockdown”

De partiële lockdown en de andere maatregelen rondom het Coronavirus komt de grafische wereld niet ten goede. Vrijwel alle sectoren die gelinkt zijn aan de grafische wereld, draaien op low profile of moeten hun deuren sluiten. “Nu er geen feestjes, evenementen en activiteiten in de entertainmentwereld wordt gehouden, zit ik zonder werk”, zegt Rohan Bhatoe. Hij is een van de topdesigners van Suriname. Bhatoe zijn specialiteit is het ontwerpen voor de entertainmentwereld. “Ik hou me voor 90% bezig met het ontwerpen van flyers, posters, logo’s, billboards, cd-covers en dergelijke van feestjes, bands en evenementen. Maar deze activiteiten zijn door de staat stopgezet ter voorkoming van de verspreiding vanhet coronavirus. Wat ik nog af en toe doe is een paar werkjes leveren voor bedrijven. Maar ook de bedrijven draaien niet op volle toeren, dus ook uit die branche komen er minder opdrachten”. Het wordt heel erg moeilijk voor graphic designers om hun hoofd boven water te houden. “Maar ik begrijp de noodsituatie en gezondheid gaat voor alles. Ook ik ondersteun de campagne om Coronavirus tegen te gaan”, aldus Bhatoe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: