Zakenkabinet bij uitstel verkiezingen?

VHP-aspirant-volksvertegenwoordiger Vikash Koendenlal heeft dinsdag, met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen om Coronabesmetting te voorkomen, in klein verband vergaderd te Welgelegen. Onder andere werden de economische crisis, het Coronavirus en de verkiezingscampagne besproken.

Nieuwe leden werven

De vergadering werd geleid door Koendenlal. De aanwezigen getuigden dat zij voorheen de NDP hebben ondersteund. “Onze werkgroep richt zich niet op personen die de partij al aanhangen. Wij mikken met succes op nieuwe leden om de partij sterker te maken.”

NDP veel geblaat weinig wol

 “Wij hebben gemerkt dat door het wanbeleid velen de NDP de rug toekeren. De meesten van ons die hier samenzijn, stonden voeger achter Rabin Parmessar. Wij zijn er niet beter van geworden, wel wijzer. Het is veel geblaat weinig wol. Wij zijn op brute wijze uit de droom ontwaakt. Na soso pina kon miti unu”, spraken de aanwezigen als uit één mond.

Trouw aan de VHP

“Ik ambieer een plaats als volksvertegenwoordiger op DNA-niveau. Met mij streven velen naar zo een positie om op wetgevingsniveau een bijdrage te leveren aan het orde op zaken stellen in ons land, dat in een diep dal is beland. Mocht de eer mij niet te beurt vallen als kandidaat-volksvertegenwoordiger naar voren geschoven te worden, als een ander partijlid mij voorgaat, zal mijn inzet voor de VHP niet minder worden, integendeel! Als de VHP  regeerverantwoordelijkheid krijgt, is het vanzelfsprekend dat de trouw aan de partij blijft leven. Mochten wij de verkiezingen niet winnen, dan zal ik mij nog sterker inzetten om het kwaad te verdrijven”, aldus Koendenlal.

Onbetrouwbaarheid

Tijdens de werkvergadering van de VHP-werkgroep kwam het al dan niet doorgaan van de aanstaande algemene verkiezingen ter sprake vanwege het Coronavirus of een andere noodtoestand. “De machthebbers staan bekend om hun scenario’s. Als de verkiezingen niet doorgaan, lijkt het mij in algemeen belang het beste om een zakenkabinet samen te stellen, dat voor een bepaalde periode werkt aan het verzachten van de crises en de verkiezingen organiseert. De NDP heeft land en volk grote schade toegebracht. De onbetrouwbaarheid van deze machtskliek blijkt keer op keer. Het is niet denkbeeldig dat zij alles zullen aangrijpen om een noodtoestand af te kondigen en van de gelegenheid gebruikmaken om zich in te graven.”

Orde en discipline

De aanwezigen werd op het hart gedrukt om de richtlijnen van de partijleiding stipt op volgen. De verkiezingsoverwinning is mede afhankelijk van orde en discipline. “Wij gebruiken geen ruwe en onfatsoenlijke taal. Wij provoceren niet en gaan confrontatie uit de weg.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: