BPMO overwint strijd

Ontheffing Muriel Hoepel teruggedraaid

President Desi Bouterse heeft gehoor gegeven aan de eis van de Bond Personeel van het Ministerie van Onderwijs (BPMO): de ontheffing van onderdirecteur Muriel Hoepel van het ministerie is dinsdag teruggedraaid. Aanvankelijk zouden meerdere leidinggevenden op de schopstoel geplaatst worden, die eveneens zijn geparkeerd. “Door saamhorigheid, eenheid, eerlijkheid en volharding is er altijd overwining. Met medewerking van het Stafcollectief, Confederatie van Organisaties voor Landsdienaren (COL), en het totaal personeel van het Onderwijsministerie hebben wij een goed resultaat bereikt”, zegt de BPMO-voorzitter aan Dagblad Suriname. Uit ontevredenheid had de bond het ministerie platgelegd op maandag en dinsdag. Daar er voldaan is aan de eisen van de bond, zijn de acties opgeheven. Het personeel is vanaf woensdag weer aan het werk, met uitzondering van medewerkers die afhakelijk zijn van busvervoer. De particuliere bushouders zijn onderworpen aan een lockdown welke tot en met zaterdag aanstaande duurt.

KSR

error: Kopiëren mag niet!