Politie kan met blanco nota tanken

De politievoertuigen kunnen sinds zaterdag 21 maart 2020 met een blanco nota bij de diverse pompstations van Roy Boedhoe voltanken. Middels dit model is het brandstofprobleem waarmee de politie ruim vijf dagen te kampen heeft gehad, verholpen. Sedert maandag 16 maart tot en met 20 maart was er geen brandstof beschikbaar voor de dienstvoertuigen. De politie kon vanwege dit gebrek niet adequaat uitrukken. Intussen is dit probleem dus opgevangen. De KPS-leiding heeft onlangs nieuwe dienstvoertuigen aangeschaft die op gasoline rijden. Deze voertuigen blijken naar zeggen van de politiefunctionarissen een miskoop te zijn. De voertuigen zijn wel sneller dan een gemiddelde dieselvoertuig, maar het onderhoud en het brandstofverbruik drukken bijzonder zwaar op de begroting. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: