Momenteel heel stil op de afdeling Keuringen

“Afgelopen week waren er nog wat autokeuringen op de afdeling, maar sinds gisteren, maandag 23 maart, ligt het stil”, zegt het waarnemend hoofd van afdeling Keuringen, Roy Ramelan. Hij zegt dat vanwege de uitbraak van het Coronavirus er afgelopen week een lichte daling te merken was. De medewerkers komen aan het werk en bieden hun diensten aan via een luik. Het publiek wordt niet meer binnen ontvangen. Dit is een voorzorgsmaatregel die deze afdeling heeft getroffen. Eerste keuringen, althans de keuringen van voertuigen die pas zijn aangekocht en of de nieuw geïmporteerde voertuigen, zijn de laagste dagen sterk gedaald vanwege de koersschommelingen. Ramelan doet een beroep vanuit zijn afdeling dat het publiek voor eventuele keuringen langs kan komen, maar dat zij daarbij hun veiligheid en van de dienstafdeling niet moeten verwaarlozen. De afdeling blijft in elk geval wel open voor de samenleving.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: