Militair aangehouden wegens seksueel misbruik 12-jarige

De politie van Zanderij heeft afgelopen vrijdag een aangifte binnen gehad betreffende een militair, die een 12-jarig meisje seksueel zou hebben misbruik. De politie heeft het kind gehoord en de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de militaire politie (MP). Van de familie verneemt Dagblad Suriname dat de 20-jarige verdachte een familie is van het slachtoffer. Zij zijn neef en nicht van elkaar. De militair heeft willens en weten het meisje misbruikt. Desgevraagd geeft het hoofd van de recherche van de MP, Petrus Wasimin, aan dat de MP de zaak in onderzoek heeft. Dagblad Suriname heeft van de familie vernomen dat de militair in kwestie zaterdag in verzekering is gesteld. Hij ontkent het strafbaar feit. In het belang van het onderzoek blijft de militair J.W. in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!