Reeds 10 aanhoudingen in 6 kilo drugszaak

De Narcoticabrigade heeft afgelopen vrijdag en zaterdag nog 5 verdachten gearresteerd in verband met de 6 kilo drugszaak. Op zaterdag 7 maart werd 6 kilo onderschept in de keukenruimte van een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel luchthaven. In eerste instantie waren reeds 5 verdachten aangehouden, van wie 2 politieagenten, te weten Diego W. en Marciano P. van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team). Een commissaris van politie heeft bevestigd dat de sterke arm in deze zaak ondertussen al 10 verdachten heeft aangehouden en in verzekering gesteld. Daarvan zijn 8 verdachten werkzaam als medewerkers van de luchthaven. De eerste 3 luchthavenmedewerkers zijn Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J. De politie zegt dat er waar nodig nog meer aanhoudingen zullen worden verricht. Drie agenten van het BID-team zijn intussen overgeplaatst. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: