DA’91 doet mee aan verkiezingen voor transparantie en tegen politiek machtsmisbruik

Ook tijdens hun inschrijving om deel te nemen aan de verkiezingen van 25 mei liet DA’91 weten tegen de drempelkosten te zijn. “Omdat het niet alleen iets mag zijn voor mensen met geld. Bovendien hou je de vernieuwing en de verandering tegen door de monopolisering van de traditionele en enge belangen van een enkele groep, die zich inkopen in de politiek.” Angelic Del Castilho zegt dat haar partij zich heeft ingeschreven voor deelname aan de verkiezingen, omdat de samenleving rekent op mensen die durven om hun mening te geven. We hebben SRD 96.250 opgebracht door ondersteuning vanuit de samenleving. Del Castilho bedankt de samenleving voor het vertrouwen dat men heeft gesteld in de partij door hun bijdrage te doen. “DA’91 moet er zijn om voor het helpen aan transparantie, eerlijkheid en het verzet tegen politiekmachtsmisbruik tegen deze samenleving. En daarom hebben we dit bedrag betaald, om mee te doen aan de verkiezingen, onbevreesd en met daadkracht”, aldus Del Castilho.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: