Clifton Braam: “ het is een kwestie van richtlijnen moeten opvolgen”

Een van de beroemheden in het Surinaams entertainmentwereld is Clifton Braam. Hij vindt het jammer dat alles nu zo stil ligt en reageert als volgt over het pandemie van Coronie virus, “ het is een wereldwijd ding, Suriname ontkomt er niet aan. Het is nu een kwestie van richtlijnen moeten opvolgen die afkomstig zijn van officieele instanties. Omdat we ons zelf en medemens moeten beschermen. Dat het allemaal stil ligt nu kan niet anders, wij hebben geen andere keus. Wij moeten ook niet in paniek raken door fake news maar richtlijnen van officieele instanties blijven volgen. Ik zou een applaus willen geven aan een ieder die zich inzet voor herstel” aldus Braam. Clifton zou momenteel in Nederland zitten voor een optreden. Hij gaat vanaf 2015 op tour en zou dit keer zijn 3e nieuwe stuk presenteren. Alle optredens zijn geannuleerd vanwege het pandemie van de  Corona virus .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: