Damaru een van de gestrande reizigers

De Surinaamse zanger Damaru ging richting Frankrijk voor een optreden. Hij behoort momenteel tot een van de gestrande reizigers in Nederland. Damaru bevestigt en geeft aan dat nog geen informatie hebben wat betreft terugkeer. Het enige nieuws vernomen van TUI is dat de maatschappij nog geen toestemming van Suriname heeft om met passagiers terug te vliegen. Hij gaf het volgende boodschap in een interview “Wat ik mijn land genoten wil mee geven is om niet alleen binnen te blijven maar ook de voorzorgsmaatregelen te volgen. Want dat is heel belangrijk, vooral als je toch uit huis gaat of bezoek ontvangt. Dat optredens zijn gecanceld vind ik heus niet zo erg want onze gezondheid gaat voor. Verder hebben wij nog geen bericht ontvangen over wanneer en waar we in quarantaine gaan zijn” aldus de artiest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: