Stichting Lobi blijft open zolang dat verantwoordelijk is

Stichting Lobi Health Center blijft haar onmisbare preventieve gezondheidsdiensten aanbieden aan de Surinaamse samenleving. Dat zegt Omar Overman, de Communications & Marketing Officer. Lobi zal als autoriteit voor seksueel reproductieve gezondheid en rechten haar werk blijven doen zolang zij de gezondheid van het toegewijd personeel, trouwe klanten en hun dierbaren op een verantwoorde wijze kan waarborgen.

Gemeenschapsbijeenkomsten afgelast

Alle gemeenschapsbijeenkomsten van Lobi voor gezondheidsdiensten en of educatie gaan tot nader orde niet door. Naast de gebruikelijke sanitaire en hygiënische protocollen, die horen bij een gezondheidsinstelling als Lobi, zullen er verscherpte procedures gelden bij Lobi. Bezoekers worden nog steeds warm verwelkomd bij Stichting Lobi Health Center Paramaribo, Lelydorp en Nieuw Nickerie, maar worden niet begroet met een handdruk. Bezoekers worden bij het betreden van elke ruimte gevraagd hun handen te ontsmetten en een afstand van minstens 1 meter te houden van anderen. Personen met koorts, hoest, loopneus, diarree, niesbuien of die recent (afgelopen drie weken) in het buitenland zijn geweest, worden gevraagd om een latere afspraak (na twee weken) te maken. Om de toeloop van bezoekers beheersbaar te houden en wacht-/contacttijd te reduceren, wordt gevraagd om vooraf via Facebook, Instagram @lobisuriname of Whatsapp +5978827380 een afspraak te maken. Dit kan ook dezelfde dag telefonisch in Paramaribo op het nummer +597400444, Lelydorp +597(0)367227 en Nieuw Nickerie +597(0)231533. Reguliere cliënten voor condooms, pil en prikpil zullen versneld worden geholpen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: