Vikash Koendanlal: Niet mijn persoon, maar Suriname staat centraal

In gesprek met Dagblad Suriname zegt VHP Aspirant DNA Kandidaat, Vikash Koendanlal, dat hij het het heel belangrijk vindt dat VHPers moeten beseffen, dat wat wij allen tot nu toe hebben bereikt, door samen hard werken is bereikt. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag de grootste partij zijn in Suriname aldus Koendanlal. “Laten wij het doel voor ogen niet laten afleiden door eigen belang. Wie dan ook op de lijst van VHP komt te staan moet daadkracht hebben om stemmen binnen te halen. Hij of zij moet vooral in het parlement zijn en kunnen aangeven als het niet goed gaat in het land en niet doen, zoals het nu gebeurt. De NDP heeft nu 26 zetels maar het zijn allen jaknikkers van de regering. Koendanlal zegt; Als politicus vraag ik af wie de groot aanhang die nu weglopen is binnen de NDP zal opgevangen. Koendanlal geeft aan dat hij deze groep al enkele jaren probeert op te vangen binnen VHP vooral in de ressorten Welgelegen, Weg naar Zee, Tammenga en Munder. Volgens zijn informatie heeft de NDP een heel groot probleem heeft om hun stembureau te bemensen in deze ressorten.

Suriname redden
Als jong politicus zegt hij dat een zaak vast staat; Suriname redden van deze huidig regeringsleiders. Deze regering heeft gezorgd dat wij nationaal en internationaal zodanig terug gevallen zijn zowel op economische en maatschappelijke gebied. Verder vertelt hij dat deze groep vraag of Vikash, ook bekend als versie 2.0, op de lijst komt. Zijn antwoord is duidelijk; het gaat niet om Vikash maar, om Suriname. Verder vertelt hij dat het overlaat aan de partijleiding om hierover een besluit te nemen. Als hij een meerwaarde mag zijn voor de partij staat hij open voor de kandidaatstelling.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: