13de verkeersdode in Nickerie genoteerd

De 57-jarige bromfietser, Anandkoemar Laigsingh, is in de nacht van zondag op maandag 16 maart betrokken geweest bij een aanrijding met dodelijke afloop op de kruising van de Emmastraat en de Achterdamweg in het district Nickerie. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 22-jarige autobestuurder, Alvaro, op de vermelde kruising geen voorrang zou hebben verleend aan de bromfietser Laigsingh, met als gevolg de botsing. De bromfietser kwam na de klap in de goot terecht. Hij werd door omstanders eruit gehaald. Door de aanrijding raakte Laigsingh ernstig gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Niet lang daarna overleed de bromfietser in het ziekenhuis. Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer landelijk voor dit jaar gestegen naar 13. De politie heeft het rijbewijs van de autobestuurder hangende het verdere onderzoek ingevorderd. Hij verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol en werd na verhoor heengezonden. Het lijk van Laigsingh is in beslag genomen ter obductie.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: