9 verschillende gevallen van kogelinslag op voertuigen

De politie van Paramaribo heeft in het afgelopen week zeker 9 gevallen geregistreerd, waarbij op verschillende voertuigen is geschoten. Het eerste geval deed zich voor aan de Pisang Redjostraat. De bestuurder had zijn voertuig op de berm van de vermelde straat geparkeerd. Zondagmorgen rond 09.00 uur ontdekte hij dat zijn voertuig een kogelinslag vertoonde aan de rechter voorportier. Verder is er niets uit zijn wagen meegenomen. Een ander geval deed zich voor aan de Industrieweg Noord. Een pick-up vertoont ook een kogelinslag aan de rechter voorportier. In de nacht van zondag op maandag 16 maart werd wederom een melding gedaan van een kogelinslag op een voertuig te Leonsberg. Volgens de aangever parkeerde hij zijn wagen in de inrit. Nauwelijks na half uurtje hoorde hij een knal. Toen hij zich naar buiten begaf, zag hij tot de achterruit van zijn voertuig was vernield. Hij was nauwelijks op het adres.

Op zondag 16 maart kreeg de politie weer een melding omstreeks 08.15 uur aan de Copernicusstraat. Daarbij vertoonden 2 voertuigen, die bij een monteur zijn ondergebracht voor reparatiewerkzaamheden, kogelinslagen. Beide voertuigen hebben kogelinslagen aan de body. De ene heeft ook een kogelinslag aan het rechter voorportier en de andere aan de auto linker voorportier. Deze voertuigen waren langs de weg op de berm geparkeerd. Beide voertuigen zijn gesleept naar politie Geyersvlijt. Volgens de politie zijn reeds 9 meldingen van soortgelijke gevallen binnengekomen. Vooralsnog tast de politie nog in het duister wie op deze voertuigen heeft geschoten en wat het motief is. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: