Import goederen vindt normaal voortgang 

Alle vervoer van vracht/cargo via lucht- en zeevracht blijft volgens VP Ashwin Adhin onverkort en onverminderd voortgang vinden, dus er zal geen schaarste zijn aan goederen indien er niet onnodig en overbodig gehamsterd wordt.

Binnen 1 week, te rekenen vanaf 15 maart 00:00 uur tot en met zondag 22 maart 00:00 uur zullen alle “outbound” niet-ingezetenen na afstemming worden getransporteerd naar hun land van herkomst. Vliegtuigen zullen dan vol vertrekken met deze mensen die wensen af te reizen, en de vliegmaatschappijen zullen terdege rekening houden met het desinfecteren van de vliegtuigen na iedere vlucht.

Tevens zal na afstemming met het Management Team Covid-19 omtrent de beschikbare quarantaine-mogelijkheden in Suriname bekend worden gemaakt vanaf wanneer het invliegen van onze ingezetenen zal starten c.q. plaatsvinden. De communicatie naar deze personen zal geschieden via de luchtvaartmaatschappijen en de diplomatieke posten in de diverse landen. Het Surinaams luchtruim is voor de rest nog steeds gesloten voor inkomende passagiersvluchten.

error: Kopiëren mag niet!