NPS belooft ontwikkeling voor Marienburg

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft weliswaar niet ervoor gezorgd dat er nu water uit de kranen komt uit Commewijne, maar zij zorgde wel ervoor dat mensen met een stabiele munt brood op tafel konden leggen. Woorden van NPS-jongere Ralph Djasmin Maroeia afgelopen weekend in Marienburg. Volgens de NPS’er heeft de groene partij in tien jaren tijd het vernietigend beleid van de regering Wijdenbosch hersteld. De staatsschuld in het Nieuw Front-periode was SRD 3 miljard, terwijl dat vandaag opgelopen is tot miljarden. Hij riep de mensen op om massaal ervoor te zorgen dat het land niet verder in de diepte van schulden zakt. NPS zal volgens hem ervoor zorgen dat Marienburg de ontwikkeling krijgt na 25 mei 2020. “A toekomst fu yu pikin de ini yu hanu. Ifi yu luku omeni rente wi leki sranan o go pai. Mi leki srananmang no sabi fa mi musu bouw en fa mi gezin musu njang”. Mensen moeten nu drie banen draaien om te kunnen overleven. Het streven van de NPS is om de waarde van de SRD terug te brengen. Hierdoor kan stabiliteit weer gegarandeerd worden.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: