Nog geen vordering in onderzoek levensberoving seniorenechtpaar

De politie heeft vooralsnog geen aanhoudingen verricht in de levensberovingszaak van het seniorenechtpaar Senoet Kartadja (84) en zijn wederhelft Paina Paimo (83). Het echtpaar is op een heel tragische wijze om het leven gebracht. Uit het onderzoek blijkt dat maandag 6 januari de schoonzoon van dit echtpaar om 11.45 uur zich thuis bij zijn schoonouders aan de Dr. E Kochweg begaf. Ter plaatse aangekomen, zag hij dat de poort op slot was. Hij vond het al vreemd en hij is toen via de poort van de buurman het erf opgegaan. Hij trof naast de woning, onder een tent zijn schoonvader, Kartadja liggend op de vloer aan. Zijn hoofd was bedekt met een rode doek welke bebloed was. Hij trok het doekje omhoog en zag tot zijn schrik een diepe snijverwonding aan de hals van zijn schoonvader. De schoonzoon ging vervolgens de woning binnen en trof zijn schoonmoeder Paimo in de woonkamer liggend op haar rug op een bank aan. Zij had bloed aan haar hoofd en hals. De politie werd ingeschakeld. Er werd een buurtonderzoek verricht, echter blijkt dat niemand iets had gemerkt van het gebeurde. Het slachtoffer Kartadja had een diepe snijverwonding aan zijn hals en een verwonding aan zijn voorhoofd. De schoonmoeder had een verwonding aan haar hoofd en 3 steekverwondingen aan haar borststreek. Uit het onderzoek blijkt dat de woning van dit echtpaar overhoop is gehaald. Het echtpaar had zondag omstreeks 17.30 uur nog bezoek thuis. Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: