President stelt gerust: “Niemand hoeft te vrezen voor brandstofschaarste”

Men hoeft niet te vrezen voor een brandstofschaarste, zei president Desi Bouterse tijdens een meeting in Nickerie aan journalisten. “We hebben inderdaad een rekening van 40 miljoen bij de SOL en daar moet naar toe worden gewerkt, dat beseffen we”, stelt de president. Hij wijst er wel op dat er ook andere leveranciers zijn. Zo zou het bedrijf van Roy Boedhoe hebben aangegeven in te kunnen springen. Ook met andere leveranciers is gesproken en de conclusie van de president is dat er niet gevreesd hoeft te worden voor een brandstofschaarste.

Waidoe en Doekhie

Bouterse maakte tijdens de persconferentie ook een einde aan de speculatie over de NDP in Nickerie tijdens de verkiezingen. “William Waidoe komt zeker op de lijst voor.” Ook zei de NDP-voorzitter dat Rashied Doekhie heeft aangegeven dat hij ”retired” dus niet meer op de lijst wil voorkomen.  De voorzitter van de NDP verwees daarbij naar de wezenlijke bijdrage die Doekhie heeft verricht in het rijstdistrict.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: