Tweedaagse conferentie Caricham-Brics+

Bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken ging gisteren de tweedaagse Caricham – Brics+ conferentie 2020 van start. Deze is de eerste conferentie van de kamers van koophandel van de Caricom en Brics+-landen. Brics staat voor de landengroep Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika. Te gast zijn hierbij onder andere vertegenwoordigers van deze instituten, de president van de Caribbean Chambers of Commerce, Ms Lizra Fabien, vertegenwoordigers van verschillende internationale banken en fondsen zoals het IDB, IMF en andere vertegenwoordigers van de Brics+ en andere notabelen waaronder de minister van HI en T, Stephen Tsang.

Op deze eerste van twee dagen werden verschillende presentaties gehouden door de deelnemers, met het doel een beter netwerk te bewerkstelligen voor het zakendoen tussen de landen, en financieringsmogelijkheden te bekijken daarvoor. De landen die hierbij betrokken zijn, zijn met name Antigua en Barbuda, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Haïti, Jamaica, St Kitts en Nevis, St Vincent en de Grenadines, Saint Lucia, Trinidad en Tobago, Cuba, Montserrat en Martinique, Frans Guyana en Suriname zelf. De conferentie wordt vandaag afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: