De ladies van Lions Club Parwani zetten zich in voor fundraisingsactie

De ladies van Lions Club Parwani zijn momenteel in onderhandeling met de directrice van de Esther Stichting, mevr. Somo. Deze stg. Is gevestigd aan de Emile Boutersestraat te Paramaribo. Het gaat om een fundraisingsactiviteit op 5 april in Maharaja Palace. De opbrengsten van deze fundraising zullen deels aangewend worden om enkele noden waarmee de stichting te kampen heeft, op te vangen. De trekker van het project is Lady-Lion Nissa Hassanmahomed. Zij wordt daarbij ondersteund door de Lady-Lions Wonnie Hunsel, Yvonne Hassenmahomed-Ismael, en  lady Nisha Daswani. Zondag 5 april, Fundraisingavond in Maharadja- Palace, een avond met life muziek, lekker eten en drinken met een sociaal karakter. Entree is SRD 200 per persoon. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: