Man ter zake verduistering en oplichting ingerekend

De 53-jarige verdachte B.G. is afgelopen vrijdag door de politie van Munder opgespoord en aangehouden. Deze man is gearresteerd ter zake verduistering en oplichting. Afgelopen donderdag deed een vrouw aangifte tegen deze man. Hij had ruim vier maanden een relatie met de aangeefster en samen hadden zij gepland om hot saus te maken en in de winkels ten verkoop aan te bieden. De aangeefster heeft daarbij de nodige investeringen gedaan en de benodigde goederen aangeschaft. Op een dag vroeg zij de verdachte waar de opbrengsten zijn. De verdachte kon op die vraag geen gunstig antwoord geven. Toen de vrouw een onderzoek instelde, bleek dat de verdachte met haar goederen ervandoor is gegaan. Zij stapte bij de politie en deed ter zake aangifte. De sterke arm heeft de verdachte, die een oud bekende is van de politie, opgespoord en aangehouden. In het belang van het verdere onderzoek blijft B.G. in politiearrest.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: